runnforsl.blogg.se

Sweet dreams

Kategori: Livet som linda

Efter att jag hade varit hos Börje & Lotta och fått i mig lite käk så gick det bättre att packa. Rätt pris hade fått mer kartonger så jag var och hämtade två till. Nu är det nästan bara kläderna, köksgrejerna och möblerna kvar. Imorgon kommer mamma & pappa och hjälper mig att få ner sakerna jag har på väggarna.
 
Efter att jag hade packat kartongerna fulla tog jag mig ett skönt bad sedan la jag mig i soffan, kikade på en film och drack varm oboy. Nu ska jag slå igång en film och lägga mig i sängen.
 

26 september

Kategori: Livet som linda

Hitils så har detta varit en skitdag, riktigt dålig har den varit. Fick först ett tråkigt telefonsamtal och sen när jag skulle packa ner saker i flyttlådor så tappade jag flyttlådan på foten och gjorde ille storbtån. Och sen tog flyttllådorna slut, så ska snart gå ner till affären igen och se om dom har fått fler.
 
 
Förövrigt mår jag super. Jag flyttar på måndag, får en fin och fräsh lägenhet! Veckorna går så fort, det är redan onsdag och snart helg igen.

Johan falk: spelets regler

Kategori: Filmtips

i will go my one way

Kategori: Livet som linda

don't care about what other people think of you, there will always be those people who want to see you fail because they can't succeed.
 

I spy

Kategori: Filmtips

puss på livet

Kategori: Livet som linda

Dagarna rullar på, livet rullar på.
Hade styrketräning på friskvården idag men var så stressad imorse att jag glömde kläderna så jag tog en långpromenad runt forsa istället. När jag kom hem vid 4 startade jag två maskiner med tvätt , bäddade rent i sängen och åkte till brorsan. Nu har jag nys kommit hem och käkat lite, ska strax gå till tvättstugan och hämta tvätten som hänger på tork.
 

ford mondeo -00

Kategori: Livet som linda

Eftersom att jag råkade köra sönder Toyotan förra veckan så var jag tvungen att köpa en ny bil och denna gång blev det en Ford.
 

a wonderful feeling

Kategori: Livet som linda

Länge sedan jag skrev nu. Men har varken haft orken eller tid. Dom senaste veckorna har varit helt underbar och jag måste säga att jag mår bättre än någonsin.
Imorse ringde klockan väldigt tidigt eftersom jag sov i Sundsvall och skulle hinna till skolan. Efter skolan åkte jag till Stocka och hälsade på pappa en sväng och sedan har jag bara tagit det lugnt hemma i soffan, under täcket till en film. Nu är klockan snart 00.00 och jag ska strax bege mig mot sängen för att orka upp till skolan imorgon.
 
Jag vet att vi inte har känt varandra så länge men jag tycker att det känns rätt och det är dig jag vill vara med. Dig skulle jag kunna göra vad som helst för. Med dig mår jag bra. ♥
 

att något kan vara så vackert och att smärta kan vara så skönt

Kategori: Inspiration





So fucking beautiful ♠

Kategori: Inspiration