runnforsl.blogg.se

My weekend

Kategori: Livet som linda

Min helg har varit superbra på nästan alla sett och vis och jag har haft underbara människor runt omkring mig hela tiden. ♥
 
Fredag: Åkte till Sundsvall tidigt med Tascha, Oscar och Jonte för att shoppa. När vi kom tillbaka till Hudiksvall gick vi på bolaget och sedan hem till Jonte, bytte om till partykläder, drack, tittade på när Timbuktu uppträdde, träffade massa människor och hade allmänt roligt.
 
Lördag: Vaknade upp i Jontes soffa och kände mig sliten i kroppen men bakfyllan klarade jag mig ifrån. Då alla hade vaknat gick vi på Hot Chili för att käka och sedan gick vi vidare mot bolaget för att handla mer alkohol och sedan hem till Jonte, duschade, bytte om till partykläder och började om igen fast denna kväll var vi inne på Hogges.
 
Söndag: Vaknade åter igen upp på Jontes soffa och kände mig ännu mer sliten i kroppen än gårdagen fast klarade mig utan bakfyllan även denna dag! Då alla hade vaknat gick vi på Kebabhouse och käkade sedan har vi bara slappat framför tvn hos Jonte. Riktigt skön söndag!
 

nyfärgad & nyrakad

Kategori: Livet som linda

Igår åkte jag hem till mina föräldrar i Stocka ganska så tidigt för att hinna färga håret innan det var dax att åka på jobbet. Håret blev svart denna gång. Jag orkar inte hålla på att vårda det röda hela tiden, färgen släpper så fort. Jag har även rakat min sidecut igen, den hade blivit alldeles för lång.
 
 
Iaf, så åkte jag på jobbet till 15.00 och slutade 21.00. När jag kom till Stocka kopplade jag av framför tvn med en kopp te innan jag gick och la mig.
Idag har jag jobbat 07.00-19.45. Men var ledig en stund mitt på dagen och då åkte jag till Stocka och åt surströmming för första gången iår.
 
Jag har nyss kommit hem och lastat in lite stolar och så i bilen som ska användas imorgon. Nu ska jag packa lite badkläder och åka iväg till Forsa för att ta ett dopp med Tascha innan jag börjar packa inför helgen.

true story

Kategori: Inspiration

Let's go!

Kategori: Livet som linda

Hej, Linda här! Jag känner för en ny start, att lämna min gamla blogg och börja på en ny. 
Jag har trotts allt skrivit blogg i några år och skrivit en hel del så jag känner att jag vill lämna det jag skrivit bakom mig och börja om helt enkelt.